Butikstält från O.B.Wiik

Vi erbjuder flera lösningar riktade till butiker som till exempel vill sätta upp ett ´Klicka & Hämta´-tält, en sommarbutik eller ha ett evenemang. Oavsett vilket användningsområde du har behov av , har vi en tältlösning som passar.

Kontakt oss

Butikstält

Många butiker upplever då och då ett behov av utökat utrymme. O.B.Wiik kan hjälpa dig oavsett om det är för korta eller långa perioder. Vi erbjuder flera lösningar riktade till butiker som till exempel vill sätta upp ett ´Klicka & Hämta´-tält, en sommarbutik eller ha ett evenemang. Oavsett vilket användningsområde du har behov av , har vi en tältlösning som passar.

Flexibla lösningar

Det spelar ingen roll om din butik behöver justeras i storlek av en eller annan anledning.
Våra tält kännetecknas av att de är mycket flexibla och kan justeras efter önskemål. Detta gör dem till en praktisk lösning anpassad till en marknad där möjligheten till förändring är viktig. Om du inte hittar en standardlösning som passar ditt behov kan vi också specialanpassa efter dina önskemål. Flexibilitet är också viktigt när det gäller var det ska ställas. Vi har god erfarenhet av att montera tält på alla möjliga ytor, i både smala och öppna utrymmen. Således kan du lita på att vi hittar en lösning som passar dig.

Tillbehör som skapar den perfekta lösningen

Tälten fungerar bra som de är, men om du vill kan vi också leverera ytterligare utrustning som förbättrar upplevelsen och användarvänligheten. Beroende på vilket tält du väljer kan vi leverera och montera ett brett utbud av olika tillbehör som bord, stolar, staket, golv, fönster, värme, belysning och mycket mer.

Enkel installation och många användningsområden

Det tar inte lång tid från det att du lagt din beställning tills tältet är på plats. Våra tält är enkla att sätta upp, oavsett om vi gör det åt dig eller om du vill göra det själv. Tält från O.B.Wiik är således en praktisk och snabb lösning som ofta behövs i denna bransch. Dessutom är den flexibel med tanke på användningsområden. Ett och samma tält kan användas för en massa olika aktiviteter. Vi levererar, och du bestämmer vad som händer inuti.

Exempel på användningsområden:

Klicka & Hämta.
I ett delvis nedstängt och anpassat samhälle har många varit tvungna att ändra sin affärsmodell till en ´Klicka & Hämta´-lösning. Vi erbjuder tält som är lämpliga för detta och som kan skapa goda och säkra förutsättningar för både kunder och personal. Samtidigt kommer ett tält från O.B.Wiik att kunna skapa en mer professionell yta för handeln.

Sommarbutik
Under sommarmånaderna är det fler som behöver mer utrymme eller väljer att flytta ut delar av sin verksamhet. Med ett tält från O.B.Wiik kan du skapa en bra miljö och samtidigt skydda varor och kunder från ett något ostabilt, svenskt sommarväder.

Pop-up shop
Våra tält fungerar bra för att skapa tillfälliga butiker. Vi har tält som är lämpliga för att sätta upp för en dag och andra som kan stå upp i flera veckor eller månader. Eftersom det är lätt att anpassa tälten till det tillgängliga utrymmet är de utmärkta för detta ändamål.

Försäljning
Rea? Varför inte sätta ut varorna och göra dem mer tillgängliga för personer som passerar. Om du behöver extra bord kan vi leverera det också.

Event
Ibland kan ett tält vara på sin plats. Det kan vara en premiär, nylansering, boksignering eller liknande. Våra tält kan hjälpa till att få rätt stämmning och göra allt möjligt.

Men, låt inte vår fantasi begränsa dina möjligheter, vad vill du använda ett butikstält till?

Kontakta oss och låt oss veta hur vi kan hjälpa dig.

Erik Andreasen
Region öst, Nykvarn

Relevanta produkter

obwiik talt ramtalt

Ramtält

Det här är en bra lösning för en mässa, utställning, matsal eller liten festival. Kanske behöver du inte en hel hall, men vill ha det den stora utan och utrymmet. Då är ett ramtält svaret.

Läs mer…

obwiik tält partytält kopi

Partytält

Ska du anordna ett event ? Välj ett gediget och hållbart tält från Norges ledande tältleverantör. Partytältet i standardmodell har en fast bredd på sex eller nio meter. Tälten i professionell variant är förstärkta för att tåla det tuffa nordiska klimatet.

Läs mer…

obwiik talt topptalt

Tält

Det är bara fantasin som sätter gränser för vad man kan använda ett tält till. Det kan värma huttrande idrottsutövare eller rymma minnen för livet i form av ett bröllop. Små tält kan fungera som försäljningsbodar, och stora tält kan inrymma festivaler. Vad ska du använda ditt tält till?

Läs mer…