Tält för infektionskontroll

Vi kan leverera tält till sjukhus, kommuner, flygplatser, hamnar och vårdcentraler etc. för användning vid COVID-19-testning. Våra tält är flexibla och anpassade till era behov och ert utrymme.

Kontakta oss

obwiik lab testing

Produkter för hantering av Covid-19

Vi kan leverera tält till sjukhus, kommuner, flygplatser, hamnar och vårdcentraler etc. för användning vid COVID-19-testning. Våra tält är flexibla och anpassade till era behov och ert utrymme. Om det skulle ske en förändring som krav på ökad testkapacitet och större utrymme kan du enkelt sammanfoga nya tält och anpassa befintliga. Tälten är utmärkta för både drive-through och regelbunden testning. Vi har kvalitetslösningar för både utomhus- och inomhusbruk.

På O.B.Wiik har vi många års erfarenhet av produkter för nödhjälp och humanitära kriser i alla delar av världen. Detta gör oss väl rustade för att kunna leverera högkvalitativa tält för medicinsk användning på kort tid. Vi levererar snabbt och erbjuder en effektiv installation så att teststationen kan vara i drift strax efter beställningen.

Tälten levereras i bredd från 4,5 till 20 meter. Längdmodulerna är 3 meter långa och kan levereras i olika vägghöjder. Även om tälten i grunden är enkla och okomplicerade kan de skräddarsys efter speciella behov. Ett stort lager med tält i olika sorter garanterar snabb och korrekt leverans. Våra tält finns att hyra och köpa.

 

Pandemin innebär att vi alla måste tänka annorlunda.

Vi måste hitta vardagliga lösningar som tar hänsyn till infektionskontroll. Produkterna från O.B.Wiik kan hjälpa dig och ditt företag att uppfylla kraven. Kanske måste du flytta några av dina utomhusaktiviteter? Behöver du blockera områden? Eller behöver du extra möbler eller toaletter? Vi har ett brett utbud av produkter både till försäljning och för uthyrning, vilket kan hjälpa dig att upprätthålla verksamheten. Både för sommar och vinter. Tillsammans hittar vi en lösning som fungerar för dig och dina kunder.

O.B.Wiik har levererat kvalitetsprodukter sedan 1912 och du kan vara säker på att våra skickliga medarbetare hittar en lösning som passar dig.