Försvaret

Få aktörer ställer hårdare krav på förvaring och säkerhet för militärt materiel än just försvarsmakten. O.B. Wiik har levererat hallar till militära områden med skräddarsydd specialutrustning som värnar om säkerheten.

Kontakta oss

obwiik försvaretI stram givakt

Det svenska försvaret är beroende av att kunna förflytta sig snabbt. Därför behöver försvaret lösningar som är flexibla och som kan användas till ett brett spektrum av ändamål och anpassas till nya beredskapssituationer, vare sig det gäller truppförflyttningar, övningar eller nedskärningar.

O.B. Wiik har bl.a. levererat hallar för lagring av försvarsutrustning och som garage eller verkstadshallar för militära fordon.

Vi gör allt vad vi kan för att tillgodose kundernas krav på säkerhet och tilläggsutrustning till våra hallar. Vi kan leverera hallar med solida, starka konstruktioner och material som tål det nordiska klimatet med tilläggsutrustning som värme, ventilation, avfuktning, belysning, säkerhetssystem och portlösningar.

Viktigast av allt, den snabba leverans- och monteringstiden ger de olika militära instanserna den flexibilitet och nödvändiga handlingsfrihet de oftast eftersträvar, vilket våra många leveranser till det svenska försvaret vittnar om.

Produkter inom försvarsmakten

obwiik tälthall

Tälthall

Vår tälthall är den välkända WiikHallen med aluminium- eller stålkonstruktioner och plastbeklädnad. Den är mångsidig och kan användas hur som helst och fyllas med vad du vill. Hallen finns i ett stort antal varianter och med en rad olika tillbehör.

Läs mer…

obwiik tälthall isolerad tälthall

Isolerade tälthallar

Med WiikHallen som utgångspunkt är en isolerad hall redo för ytterligare användningsområden. En isolerande duk utgör skillnaden och skyddar mot kylslagna omgivningar. Resultatet är en hall där både människor och gods kan hålla värmen.

Läs mer…

o.b.wiik lagertält

Lagertält

Ett lagertält kan lösa många problem på en och samma gång. Kanske har er verksamhet behov av ett större lager för varor, arbetsredskap eller något helt annat?

Läs mer…

O.B.Wiik arbetstält Väderskydd

Väderskydd

Skall du arbeta med ett projekt under en längre period? Med underlag, material eller verktyg som behöver skydd? Skydda det med WiikHall väderskydd. Flexibla lösningar på höjden, bredden och längden.

Läs mer…

obwiik presenning teknisk tekstil stallningsskydd

Presenning & specialkonfektion

Våra dukar, presenningar och tekniska textiler finns i många kvaliteter, tjocklekar, dimensioner och utföranden. Presenningar och teknisk textil kan användas till att täcka över, skydda eller klä olika stommar eller strukturer, och kan även levereras med tryck.

Läs mer…

obwiik arbetstält Väderskydd

Arbetstält

Ett arbetstält representerar säkerhet för den anställde. Om du vill uppfylla HMS-krav och skapa komfort, är detta lösningen du behöver. Ett enkelt sätt att skydda människor och dyr utrustning.

Läs mer…

obwiik Hantverkstält

Hantverkstält

Behöver du en snabb, mobil lösning för skydd som du kan sätta upp själv? Utomhusarbete som t.ex. sågning blir enklare med våra hantverkstält. Dessutom skyddar de material och verktyg mot väder och vind.

Läs mer…