Uthyrning till evenemang

Behöver du bara våra produkter under en kortare tid? Exempelvis till ett enskilt evenemang eller arrangemang? Det går även att hyra många av våra gedigna produkter. På så vis får du tillgång till den berömda O.B. Wiik-kvaliteten till konkurrenskraftiga priser.

Kontakta oss

obwiik event hyra scene

När allt skall klaffa

För att evenemanget skall lyckas är det många faktorer som skall vara på plats. Du vill få den rätta stämningen, men den kommer inte av sig själv. Den kommer av en upplevelse av att allt går som på räls. Att idrottsevenemanget eller konserten gick av stapeln utan problem. Att du slapp stå mycket i kö. Att ljussättningen var fin, sittplatserna bra och att mat och dryck var av god kvalitet.

Erfarenhet berättar

Bakom allt detta ligger årsvis av samarbete med krävande aktörer. Vi har fått vara med om att ordna evenemang såsom Norway Cup, Øyafestivalen och Fotballfesten på Kontraskjæret. Runt om i Norge har mässor, festivaler och idrottsevenemang olika systemlösningar från O.B. Wiik som gör evenemanget vällyckat. Därför väljs vi som samarbetspartner år efter år. Men även mindre evenemang har fått uppleva den goda O.B. Wiik-kvaliteten.

Produkter från A till Ö

Stängsel, publiksäkerhetssystem, slussystem, tält i alla storlekar, konserthallar, scener, läktare, bardiskar, bord och stolar är faciliteter som naturligt hör till ett stort evenemang, men även toalettlösningar, körmattor, kabelgator och en del infrastruktur som man kanske inte tänker så mycket på.
O.B. Wiik kan leverera kompletta lösningar, men även enskilda produkter till de tillfällen där en arrangör själv gör mycket av riggningsarbetet. Vi hjälper gärna till med att identifiera behoven och vill göra dig uppmärksam på att vi inte bara har produkter för friluftsliv och sol. Det är kanske när vädret och kylan är som värst som ett tak över huvudet från O.B. Wiik verkligen kommer till sin rätt.

obwiik event hyra scene

Festivaler och kulturevenemang

Inget land kan väl skylta med flera festivaler än Norge. Och O.B. Wiik är festivalleverantören framför andra. Varje dalföre och fjordarm har bildat sina festival-avstickare.
Om du ser efter noga kommer du ofta att kunna se den gröna O.B. Wiik-loggan på staket, tält eller festivalutrustning, antingen det rör sig om en matfestival, kulturfestival, barnevenemang, musikfestival eller privata och kommunala evenemang.
Leverans i rätt tid och enkelhet gällande användning är framgångsfaktorer som gör att vi väljs som samarbetspartner, även av mindre aktörer såsom idrottsföreningar, konstklubbar och välgörenhetsorganisationer.

Sportevenemang

O.B. Wiik har deltagit på de allra flesta stora idrottsevenemang i Norge – på ett eller annat vis. Norway Cup är lätt att nämna, där har vi varit samarbetspartner under 20 år.
Vi har valts som samarbetspartner för att vi infriar både arrangörens och publikens förväntningar. Det är en erfarenhet som även smittar av sig på mindre idrottsevenemang.

Vi hämtar kompetens från de stora projekten som gör att mindre aktörer kan känna sig trygga med att de får ett bra genomförande – för både små och stora sportevent.

obwiik event utleie dubbeldackare

Företag och privat

Skalla du ordna ett företagsevent