Uthyrning till evenemang

Behöver du bara våra produkter under en kortare tid? Exempelvis till ett enskilt evenemang eller arrangemang? Det går även att hyra många av våra gedigna produkter. På så vis får du tillgång till den berömda O.B. Wiik-kvaliteten till konkurrenskraftiga priser.

Kontakta oss

obwiik event hyra scene

När allt skall klaffa

För att evenemanget skall lyckas är det många faktorer som skall vara på plats. Du vill få den rätta stämningen, men den kommer inte av sig själv. Den kommer av en upplevelse av att allt går som på räls. Att idrottsevenemanget eller konserten gick av stapeln utan problem. Att du slapp stå mycket i kö. Att ljussättningen var fin, sittplatserna bra och att mat och dryck var av god kvalitet.

Erfarenhet berättar

Bakom allt detta ligger årsvis av samarbete med krävande aktörer. Vi har fått vara med om att ordna evenemang såsom Norway Cup, Øyafestivalen och Fotballfesten på Kontraskjæret. Runt om i Norge har mässor, festivaler och idrottsevenemang olika systemlösningar från O.B. Wiik som gör evenemanget vällyckat. Därför väljs vi som samarbetspartner år efter år. Men även mindre evenemang har fått uppleva den goda O.B. Wiik-kvaliteten.

Produkter från A till Ö

Stängsel, publiksäkerhetssystem, slussystem, tält i alla storlekar, konserthallar, scener, läktare, bardiskar, bord och stolar är faciliteter som naturligt hör till ett stort evenemang, men även toalettlösningar, körmattor, kabelgator och en del infrastruktur som man kanske inte tänker så mycket på.
O.B. Wiik kan leverera kompletta lösningar, men även enskilda produkter till de tillfällen där en arrangör själv gör mycket av riggningsarbetet. Vi hjälper gärna till med att identifiera behoven och vill göra dig uppmärksam på att vi inte bara har produkter för friluftsliv och sol. Det är kanske när vädret och kylan är som värst som ett tak över huvudet från O.B. Wiik verkligen kommer till sin rätt.

obwiik event hyra scene

Festivaler och kulturevenemang

Inget land kan väl skylta med flera festivaler än Norge. Och O.B. Wiik är festivalleverantören framför andra. Varje dalföre och fjordarm har bildat sina festival-avstickare.
Om du ser efter noga kommer du ofta att kunna se den gröna O.B. Wiik-loggan på staket, tält eller festivalutrustning, antingen det rör sig om en matfestival, kulturfestival, barnevenemang, musikfestival eller privata och kommunala evenemang.
Leverans i rätt tid och enkelhet gällande användning är framgångsfaktorer som gör att vi väljs som samarbetspartner, även av mindre aktörer såsom idrottsföreningar, konstklubbar och välgörenhetsorganisationer.

Sportevenemang

O.B. Wiik har deltagit på de allra flesta stora idrottsevenemang i Norge – på ett eller annat vis. Norway Cup är lätt att nämna, där har vi varit samarbetspartner under 20 år.
Vi har valts som samarbetspartner för att vi infriar både arrangörens och publikens förväntningar. Det är en erfarenhet som även smittar av sig på mindre idrottsevenemang.

Vi hämtar kompetens från de stora projekten som gör att mindre aktörer kan känna sig trygga med att de får ett bra genomförande – för både små och stora sportevent.

obwiik event utleie dubbeldackare

Företag och privat

Skalla du ordna ett företagsevent? Ett samtal med oss ger dig förslag på olika lösningar på många problemställningar kring ett företagsevent. Vi har god erfarenhet av företagsevenemang i nästintill alla storlekar och former.

Vi kan se om du har behov av att lägga ut hela eller delar av evenemanget och vilka produkter du behöver med tanke på antal personer som skall delta.

Samma gäller för privata evenemang Har du ganska många gäster och vill skapa en fin inramning för ett särskilt tillfälle? Ett partytält som säkerställer skydd mot vädergudarna och ger utrymme för att sätt sin egen prägel kan vara pricken över i:et.

Relaterade produkter

obwiik event utleie bodtalt

Event – uthyrning

Behöver du bara våra produkter under en kortare tid? Exempelvis till ett enskilt evenemang eller arrangemang? Det går även att hyra många av våra gedigna produkter. På så vis får du tillgång till den berömda O.B. Wiik-kvaliteten till konkurrenskraftiga priser.

Läs mer…

obwiik tält partytält kopi

Partytält

Ska du anordna ett event ? Välj ett gediget och hållbart tält från Norges ledande tältleverantör. Partytältet i standardmodell har en fast bredd på sex eller nio meter. Tälten i professionell variant är förstärkta för att tåla det tuffa nordiska klimatet.

Läs mer…

obwiik event hyra mobel

Möbler och tillbehör

Har du en tom lokal? Eller ett tält som du har köpt eller hyrt, men du har inget att fylla det med? Som leverantör av utrustning till event har vi byggt upp en portfölj av alla typer av produkter man behöver för matservering, sittplatser, komfort och säkring.

Läs mer…

obwiik profilering reklamtelt

Profilering

Med en rad olika tryckbara material och produkter med stora exponeringsytor, har du alla möjligheter att synas med ditt budskap, din logotyp eller din profil. Och om du har du ett speciellt behov, hjälper vi dig naturligtvis med att anpassa produkten.

Läs mer…

obwiik Hantverkstält

Hantverkstält

Behöver du en snabb, mobil lösning för skydd som du kan sätta upp själv? Utomhusarbete som t.ex. sågning blir enklare med våra hantverkstält. Dessutom skyddar de material och verktyg mot väder och vind.

Läs mer…

obwiik talt pop up talt

Quick-up tält

Pop-up-tält, quick-up-tält, partytält – kärt barn har många namn – det viktigaste är att detta är ett smidigt och mycket praktiskt tält som är lätt att sätta upp och ta ner!

Läs mer…