Fotbollshall

Ska du bygga en fotbollshall? En fotbollshall är en bra och flexibel lösning som säkerställer goda fotbollsupplevelser för unga och vuxna under lång tid. Det är en populär lösning som enkelt kan byggas ut, minskas, flyttas eller hyras ut till andra. Det är med andra ord lätt att anpassa efter behov och ekonomiska förutsättningar och kan till exempel göras om till en idrottshall

Kontakta oss

Träning året runt med en fotbollshall

Våra hallar är konstruerade för att klara det extrema väder som kan uppstå när man bor i Norden. Oavsett om det är varma sommardagar eller kalla vinternätter blir det en stabil temperatur inne. Det ger bra förutsättningar för fotbollsträning året runt.

Anpassa din fotbollshall

En fotbollshall från O.B.Wiik kan anpassas efter dina önskemål. Avfuktningssystem, portar, belysning, kyla, värme, läktare och omklädningsrum kan läggas till och levereras i en komplett lösning. Tillsammans med förmånliga finansieringsplaner och låga underhållskostnader kommer vår fotbollshall vara det bästa alternativet för många idrottslag.

Bygg en hall som håller

Vi gör alltid våra hallar av slitstarka och hållbara material. Kvalitet är det som kännetecknar O.B.Wiik, det är också därför våra fotbollshallar håller så länge. Bra material ger lång livslängd och många fina upplevelser. En fotbollshall kommer i många fall att fungera som en permanent byggnad.

Sätt din prägel på fotbollshallen

Det är viktigt för oss att din fotbollshall inte bara ska vara funktionell och säker utan även passa in i dess miljö. Vi sträcker oss långt för att anpassa designen efter era önskemål, både för de som beställer och omgivningens profil. Det innebär också att vi kan sätta din egen prägel på hallen genom att bestämma färger eller lägga till logotyper på duken.

Funderar du på att bygga en fotbollsarena?

Kontakta oss så tittar vi tillsammans på den bästa lösningen för dina behov.
Vi erbjuder ett brett utbud av lösningar för olika idrotter

Relevanta produkter

obwiik tälthall isolerad tälthall

Isolerade tälthallar

Med WiikHallen som utgångspunkt är en isolerad hall redo för ytterligare användningsområden. En isolerande duk utgör skillnaden och skyddar mot kylslagna omgivningar. Resultatet är en hall där både människor och gods kan hålla värmen.

Läs mer…

O.B.Wiik arbetstält Väderskydd

Väderskydd

Skall du arbeta med ett projekt under en längre period? Med underlag, material eller verktyg som behöver skydd? Skydda det med WiikHall väderskydd. Flexibla lösningar på höjden, bredden och längden.

Läs mer…

o.b.wiik lagertält

Lagertält

Ett lagertält kan lösa många problem på en och samma gång. Kanske har er verksamhet behov av ett större lager för varor, arbetsredskap eller något helt annat?

Läs mer…

obwiik presenning teknisk tekstil stallningsskydd

Presenning & specialkonfektion

Våra dukar, presenningar och tekniska textiler finns i många kvaliteter, tjocklekar, dimensioner och utföranden. Presenningar och teknisk textil kan användas till att täcka över, skydda eller klä olika stommar eller strukturer, och kan även levereras med tryck.

Läs mer…

obwiik arbetstält Väderskydd

Arbetstält

Ett arbetstält representerar säkerhet för den anställde. Om du vill uppfylla HMS-krav och skapa komfort, är detta lösningen du behöver. Ett enkelt sätt att skydda människor och dyr utrustning.

Läs mer…

obwiik Hantverkstält

Hantverkstält

Behöver du en snabb, mobil lösning för skydd som du kan sätta upp själv? Utomhusarbete som t.ex. sågning blir enklare med våra hantverkstält. Dessutom skyddar de material och verktyg mot väder och vind.

Läs mer…

obwiik tälthall

Tälthall

Vår tälthall är den välkända WiikHallen med aluminium- eller stålkonstruktioner och plastbeklädnad. Den är mångsidig och kan användas hur som helst och fyllas med vad du vill. Hallen finns i ett stort antal varianter och med en rad olika tillbehör.

Läs mer…