Horeca

Hotell-, restaurang- och cateringföretag behöver ofta plötsligt större lokaler som rymmer människor, matlagning – eller båda delar. O.B. Wiik hjälper er att klara topparna.

Kontakta oss

En bransch stadd i förändring

Växtvärk? Behöver du utöka dina serverings- och matsalsutrymmen? Tillfälliga kökslösningar? Kanske ett arrangemang eller ett seminarium som är större än vanligt? Det kan finnas många anledningar till att hotell-, restaurang- eller cateringföretag behöver mer tak över huvudet, men gemensamt för dem allihop är att de behöver lösningar som skapar goda arbetsförhållanden, skydd mot väder och vind, och att de ska kunna stå ett tag – ofta under en hel sommar- eller turistsäsong.

Hotell-, restaurang- och cateringföretag känner också av svängningar på marknaden och kan ha behov av lösningar under särskilt hektiska perioder. Av erfarenhet vet vi att de uppskattar den flexibilitet som en tältlösning eller, om man slår på stort, en hall kan ge.

Vare sig det gäller «stand-alone» eller i anknytning till etablerade lokaler, levererar O.B. Wiik skräddarsydda lösningar – tält, duklösningar, presenningar, uppvärmning, belysning, bord, stolar och toalettlösningar. Kök och arbetslokaler kan avskärmas ytterligare och ventileras.

Säsongbaserat eller enskilda händelser

Om det gäller ett extra stort arrangemang eller behov kan en WiikHall vara en bra lösning. De flexibla lösningarna gör det enkelt att skala upp eller ner efter behov. Alla våra tält och hallar går snabbt att sätta upp, de är enkla att demontera och bidrar till att lösa akuta behov.

Produkter inom horeca

obwiik tält partytält kopi

Partytält

Ska du anordna ett event ? Välj ett gediget och hållbart tält från Norges ledande tältleverantör. Partytältet i standardmodell har en fast bredd på sex eller nio meter. Tälten i professionell variant är förstärkta för att tåla det tuffa nordiska klimatet.

Läs mer…

obwiik talt pop up talt

Quick-up tält

Pop-up-tält, quick-up-tält, partytält – kärt barn har många namn – det viktigaste är att detta är ett smidigt och mycket praktiskt tält som är lätt att sätta upp och ta ner!

Läs mer…

obwiik event utleie topptalt

Topptält

Om det är ett tält som “sticker ut” lite och tål väder, vind och utomhusbruk, ja, då är det topptältet. Du ser det ofta på festivaler eller mässområden utomhus. Det gör att du syns.

Läs mer…

obwiik event utleie bodtalt

Event – uthyrning

Behöver du bara våra produkter under en kortare tid? Exempelvis till ett enskilt evenemang eller arrangemang? Det går även att hyra många av våra gedigna produkter. På så vis får du tillgång till den berömda O.B. Wiik-kvaliteten till konkurrenskraftiga priser.

Läs mer…

obwiik presenning teknisk tekstil stallningsskydd

Presenning & specialkonfektion

Våra dukar, presenningar och tekniska textiler finns i många kvaliteter, tjocklekar, dimensioner och utföranden. Presenningar och teknisk textil kan användas till att täcka över, skydda eller klä olika stommar eller strukturer, och kan även levereras med tryck.

Läs mer…

obwiik profilering reklamtelt

Profilering

Med en rad olika tryckbara material och produkter med stora exponeringsytor, har du alla möjligheter att synas med ditt budskap, din logotyp eller din profil. Och om du har du ett speciellt behov, hjälper vi dig naturligtvis med att anpassa produkten.

Läs mer…