Idrott

Idrottsarrangemang eller fasta idrottsinstallationer kräver bra tältlösningar eller hallar och multihallar. Det handlar om att skapa en bra inramning för träning, sport och arrangemang.

Kontakta oss

obwiik idrott

Plats för härliga idrottsupplevelser

Hall, idrottshall eller multihall – kärt barn har många namn när det gäller idrott. Men först och främst är det en plats för träning och idrottsglädje. För att åstadkomma detta krävs ett minimum av faciliteter.

En multihall från O.B.Wiik är ett billigt, snabbt och flexibelt alternativ för idrottsklubbar med stora ambitioner och små plånböcker. Det går förhållandevis snabbt att sätta upp hallen och den är ett bra alternativ till en traditionell byggnad.

Obegränsade möjligheter

Många tycker att det är fördelaktigt att hallen kan följa klubbens ekonomi och storlek genom att den enkelt kan utökas, minskas eller helt enkelt flyttas vid behov. Multihallen kan även hyras ut eller användas för helt andra syften.

En multihall från O.B. Wiik kan riggas precis enligt användarens önskemål. Avfuktningsanläggning, portar, belysning, kylning, uppvärmning, läktare och omklädningsrum kan införlivas och levereras i ett komplett paket. Tillsammans med förmånliga finansieringsvillkor och låga underhållskostnader är vår multihall ofta det bästa alternativet för många idrottslag.

Kvalitetsprodukter för idrottsarrangemang

När det gäller idrottslokaler rent allmänt har vi produkter för alla typer av idrottsarrangemang. Vi levererar exempelvis det mesta av tält, scener, staket och utrustning som behövs för ett lyckat arrangemang. Eftersom lösningarna är flexibla, anpassar vi dem efter arrangemangets storlek – från Norway Cup i den ena änden av skalan till mindre arrangemang för lokala idrottslag.

Produkter inom idrott

obwiik idrott

Idrottshall

Vår idrottshall kan användas till det mesta. Vi lägger stor vikt vid att den ska kunna användas till många olika ändamål, vilket ofta behövs inom idrott och kommunal verksamhet. En multihall ger potentiellt stora besparingar jämfört med traditionellt byggande.

Läs mer…

obwiik tälthall isolerad tälthall

Isolerade tälthallar

Med WiikHallen som utgångspunkt är en isolerad hall redo för ytterligare användningsområden. En isolerande duk utgör skillnaden och skyddar mot kylslagna omgivningar. Resultatet är en hall där både människor och gods kan hålla värmen.

Läs mer…

o.b.wiik lagertält

Lagertält

Ett lagertält kan lösa många problem på en och samma gång. Kanske har er verksamhet behov av ett större lager för varor, arbetsredskap eller något helt annat?

Läs mer…

obwiik tält partytält kopi

Partytält

Ska du anordna ett event ? Välj ett gediget och hållbart tält från Norges ledande tältleverantör. Partytältet i standardmodell har en fast bredd på sex eller nio meter. Tälten i professionell variant är förstärkta för att tåla det tuffa nordiska klimatet.

Läs mer…

obwiik talt topptalt

Tält

Det är bara fantasin som sätter gränser för vad man kan använda ett tält till. Det kan värma huttrande idrottsutövare eller rymma minnen för livet i form av ett bröllop. Små tält kan fungera som försäljningsbodar, och stora tält kan inrymma festivaler. Vad ska du använda ditt tält till?

Läs mer…

obwiik event utleie bodtalt

Event – uthyrning

Behöver du bara våra produkter under en kortare tid? Exempelvis till ett enskilt evenemang eller arrangemang? Det går även att hyra många av våra gedigna produkter. På så vis får du tillgång till den berömda O.B. Wiik-kvaliteten till konkurrenskraftiga priser.

Läs mer…

O.B.Wiik Profilering Sponsorvägg

Sponsorvägg

Visa upp dina samarbetspartners och sponsorer i stort format med en sponsorvägg av hög kvalitet. En stor yta med kvalitetstryck ger spelrum för logotyper och andra profilelement.

Läs mer…