Idrott

Idrottsarrangemang eller fasta idrottsinstallationer kräver bra tältlösningar eller hallar och multihallar. Det handlar om att skapa en bra inramning för träning, sport och arrangemang.

Kontakta oss

obwiik idrott

Plats för härliga idrottsupplevelser

Hall, idrottshall eller multihall – kärt barn har många namn när det gäller idrott. Men först och främst är det en plats för träning och idrottsglädje. För att åstadkomma detta krävs ett minimum av faciliteter.

En multihall från O.B.Wiik är ett billigt, snabbt och flexibelt alternativ för idrottsklubbar med stora ambitioner och små plånböcker. Det går förhållandevis snabbt att sätta upp hallen och den är ett bra alternativ till en traditionell byggnad.

Obegränsade möjligheter

Många tycker att det är fördelaktigt att hallen kan följa klubbens ekonomi och storlek genom att den enkelt kan utökas, minskas eller helt enkelt flyttas vid behov. Multihallen kan även hyras ut eller användas för helt andra syften.

En multihall från O.B. Wiik kan riggas precis enligt användarens önskemål. Avfuktningsanläggning, portar, belysning, kylning, uppvärmning, läktare och omklädningsrum kan införlivas och levereras i ett komplett paket. Tillsammans med förmånliga finansieringsvillkor och låga underhållskostnader är vår multihall ofta det bästa alternativet för många idrottslag.

Kvalitetsprodukter för idrottsarrangemang

När det gäller idrottslokaler rent allmänt har vi produkter för alla typer av idrottsarrangemang. Vi levererar exempelvis det mesta av tält, scener, staket och utrustning som behövs för ett lyckat arrangemang. Eftersom lösningarna är flexibla, anpassar vi dem efter arrangemangets storlek – från Norway Cup i den ena änden av skalan till mindre arrangemang för lokala idrottslag.