Lediga tjänster

Vill du vara en av teamet? Vi är alltid intresserade av att höra från motiverade människor.

Kontakta oss

Lediga tjänster

O.B. Wiik är en av Nordens största leverantörer av tälthallar, arbetstält och väderskydd. Vi har idag cirka 100 medarbetare och omsätter årligen cirka 500 miljoner norska kronor. Huvudkontoret ligger vid Nykvarn. O.B.Wiik Sverige är ett dotterbolag av O.B.Wiik Norge, och vi har O.B.Wiik dotterbolag i Danmark och Canada.

Vi är ett gäng trevliga personer som verkligen gillar vårt arbete. Vi vill rekrytera och utveckla kvalificerade och motiverade medarbetare. Vår företagskultur präglas av våra värdeord ”Samarbete, Kvalitet, Utforskande och Pålitlighet”.

Vill du bli en del av vårt team? Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med motiverade personer. Om du inte hittar en tjänst som passar dig, så är du ändå välkommen att skicka oss en öppen ansökan. Kontakta oss gärna på sales@obwiik.se.

O.B.Wiik växer

Vi på O.B Wiik AB är stolta över våra framgångar! Efter ett mycket framgångsrikt år med goda försäljningsresultat satsar vi på framtiden!
Vi expanderar och planerar för stark tillväxt och har behov av att utöka vår säljorganisation med ett antal säljare med starkt affärsmässigt driv och motivation. Vi söker flera säljare inom områdena väderskydd och stora hallar.

Vi söker Projektsäljare B2B

– för våra stora tälthallar såsom produktionshallar, logistikhallar, lagerhallar och sporthallar.

Med ditt starka säljdriv kan du utvecklas och bygga din karriär tillsammans med oss! Potentialen i marknaden är stor och användningsområdena för våra stora tälthallar är oändliga! Alltifrån produktionshallar, logistikhallar, lagerhallar och sporthallar. Rollen innebär ett affärsmässigt ansvar för hela säljprocessen; från att aktivt bearbeta marknaden och initiera nya kontakter, offertgivning och avslut. Stort fokus i rollen som projektsäljare innebär initialt att skapa nya affärsmöjligheter genom nykundsbearbetning men också att fördjupa och bygga långsiktiga kund- och affärsrelationer som gör att affären med etablerade kunder kontinuerligt växer.

Läs mer här

Vi söker Account Manager B2B

– inom området väderskydd där våra kunder finns bland de stora byggentreprenörerna och uthyrningsföretagen inom byggbranschen.

Med ditt starka säljdriv kan du utvecklas och bygga din karriär tillsammans med oss! Du kommer att arbeta inom vårt produktområde väderskydd. Där kan vi erbjuda våra kunder lösningar som är flexibla, både på bredden, höjden och längden. Potentialen i marknaden är stor och kunderna finns överallt där man t ex arbetar i projekt under en längre period och har underlag, material eller verktyg som behöver skyddas. Viktiga målgrupper för dig att bearbeta kommer att vara de stora byggentreprenörerna och uthyrningsföretagen inom byggbranschen.

Läs mer här

O.B.Wiik