Lediga tjänster

Vill du vara en av teamet? Vi är alltid intresserade av att höra från motiverade människor.

Kontakta oss

Lediga tjänster

O.B. Wiik är en av Nordens största leverantörer av tälthallar, arbetstält och väderskydd. Vi har idag cirka 100 medarbetare och omsätter årligen cirka 500 miljoner norska kronor. Huvudkontoret ligger vid Nykvarn. O.B.Wiik Sverige är ett dotterbolag av O.B.Wiik Norge, och vi har O.B.Wiik dotterbolag i Danmark och Canada.

Vi är ett gäng trevliga personer som verkligen gillar vårt arbete. Vi vill rekrytera och utveckla kvalificerade och motiverade medarbetare. Vår företagskultur präglas av våra värdeord ”Samarbete, Kvalitet, Utforskande och Pålitlighet”.

Vill du bli en del av vårt team? Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med motiverade personer. Om du inte hittar en tjänst som passar dig, så är du ändå välkommen att skicka oss en öppen ansökan. Kontakta oss gärna på sales@obwiik.se.

obwiik tälthallInnesäljare till O.B.Wiik

Vi växer och behöver bli fler! I denna helt nya tjänst får du möjlighet att vara med i företagets fortsatta utveckling i en självständigt och flexibel roll.

Som innesäljare hos oss utgår du från vårt kontor i Nykvarn, endast 30 minuter från Stockholm. För det mesta är du stationerad på kontoret men du kommer även få chans att åka ut på kundbesök.

Vi erbjuder
Vi söker nu efter dig som vill vara med och utveckla vår marknad i hela landet. Detta är en ny tjänst hos oss där du kommer att ha en central och viktig roll, både med våra kunder och även internt. Ett självständigt och varierade arbete där vi har fokus på god service och kvalitet. Du kommer att ingå i ett härligt team på ca 10 personer.

Arbetsuppgifter
Du kommer att ha mycket kontakt med framförallt våra återförsäljare och samarbetspartners, men även jobba proaktivt med nya potentiella kunder. I din roll stöttar du utesäljarna, hanterar både inkommande order och leveranser samt ger kunder råd avseende produktval.

“Vi erbjuder ett utmanande och utvecklande jobb där jag som säljare har en betydelsefull roll och hittar olika lösningar till många olika typer av kunder och anläggningar. Dörren är alltid öppen och vi har högt i tak. Häng med oss på resan!”

– Erik Andreasen

Din profil

  • Du gillar variation och klarar av att ha många bollar i luften
  • Kommer du från liknande bransch är detta starkt meriterande men inget krav
  • Du skapar naturligt långsiktiga relationer med både kunder och kollegor
  • Du är noggrann, strukturerad, ansvarstagande och stresstålig
  • Du har en god samarbetsförmåga och ser service som en självklar del i arbetetDu har förmåga att arbeta såväl självständig som i team

Kontakt

Vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekrytering, så har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Anette Bergman på 0702-96 96 91.

Känner du igen dig i ovanstående beskrivning?

Välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu
O.B.Wiik