Ledig tjänst

Account Manager B2B

obwiik wiikhall isolertAccount Manager B2B

Vi på O.B Wiik AB är stolta över våra framgångar!

Nu lägger vi ett mycket framgångsrikt år med goda försäljningsresultat bakom oss och satsar på framtiden! Vi expanderar och planerar för stark tillväxt och har behov av att utöka vår säljorganisation med ett antal säljare med starkt affärsmässigt driv och motivation. Är du redo att ta nästa steg i din säljkarriär och tillsammans med oss utforska och tillvarata den stora potential som finns på marknaden för våra produkter?

Din roll:
Med ditt starka säljdriv kan du utvecklas och bygga din karriär tillsammans med oss! Du kommer att arbeta inom vårt produktområde väderskydd. Där kan vi erbjuda våra kunder lösningar som är flexibla, både på bredden, höjden och längden. Potentialen i marknaden är stor och kunderna finns överallt där man t ex arbetar i projekt under en längre period och har underlag, material eller verktyg som behöver skyddas. Viktiga målgrupper för dig att bearbeta kommer att vara de stora byggentreprenörerna och uthyrningsföretagen inom byggbranschen. Men möjligheterna är oändliga och det är bara fantasin som sätter gränser för att hitta nya kunder och marknader.

Du trivs ute på fältet och vet att det är där grunden till en god affär läggs!

Rollen innebär ett affärsmässigt ansvar för hela säljprocessen; från att aktivt bearbeta marknaden och initiera nya kontakter till offertgivning och avslut. Stort fokus innebär initialt att skapa nya affärsmöjligheter genom nykundsbearbetning men också att fördjupa och bygga långsiktiga kund- och affärsrelationer som gör att affären med etablerade kunder kontinuerligt växer. Utifrån kundens önskemål och behov tar du fram den bästa lösningen ur såväl tekniskt, miljömässigt som finansiellt perspektiv.

När du börjar hos oss får du en grundlig introduktion och produktutbildning som ger dig en bra bas att lyckas och bli framgångsrik i din försäljning.

Den person vi söker har gärna en bakgrund och erfarenhet av försäljning inom byggbranschen. För dig som jobbat inom bygghandeln eller uthyrarledet kan det vara nästa steg i din säljkarriär. Du är flytande i svenska i både tal och skrift och behärskar engelska.
Men det allra viktigaste är dina personlighetsmässiga förutsättningar. Vi söker dig som har stora ambitioner att växa individuellt och tillsammans med oss. Du är en socialt begåvad person som skapar förtroende och bygger långsiktiga relationer med dina kunder. Med driv, entusiasm och hög ambitionsnivå lyckas du leverera resultat och hela tiden utveckla din försäljning och dig själv. Du ser möjligheter och vet att genom att göra det lilla extra, alltid med kunden i fokus, bygger du både din egen framtid och bidrar till företagets utveckling!

Vi erbjuder dig ett stimulerande säljjobb med stort eget ansvar som ger mycket goda möjligheter till personlig och professionell utveckling. Personalen är vår viktigaste resurs och en långsiktig satsning från båda parter. Bra introduktion och utbildning utifrån individuella utvecklingsplaner, teamwork, nära ledarskap och korta beslutsvägar skapar de bästa förutsättningarna att utvecklas och ta företaget och din egen karriär till nästa nivå.
Delar du också våra värdeord som samarbete, kvalitet, utforskande och pålitlighet; då är förutsättningarna för en givande kontakt stora!

Vi ser fram mot din ansökan, med CV och personligt brev, via www.mercuriurval.se (ref.nr.SE-14683). Ansök snarast, dock senast 14 februari. För mera information är du välkommen att kontakta Lisbeth Petersson på Mercuri Urval, lisbeth.petersson@mercuriurval.com.