Luftfart

Flygplan, helikoptrar och utrustning för luftfart är mycket kostsamma investeringar som måste skyddas väl. En hangar i form av en skräddarsydd Wiikhall ger flexibilitet och fullgott skydd på både större och mindre flygplatser.

Kontakta oss

Upp i det blå – och lika luftigt på marken

När flygplan och helikoptrar är i trafik är himlen deras tak, men när de står på marken och ska servas behöver de en hangar av hög kvalitet – med stor, luftig volym för arbete runt flygplanskroppen. Enkel åtkomst till flygplanen och bra arbetsförhållanden för mekaniker är andra förhållanden som spelar in när man ska köpa in en hangar.

En Wiikhall riggad som hangar har en rad lösningar som är specialdesignade för flygoperatörer och flygbolag. Exempel på detta är hangarer med dukportar eller skjutportar och med en höjd och konstruktioner som lämpar sig för att inrymma flygplan.

En hangar i form av en Wiikhall tål väder och vind och används av både större och mindre flygplatser.

Produkter inom luftfart

obwiik tälthall

Tälthall

Vår tälthall är den välkända WiikHallen med aluminium- eller stålkonstruktioner och plastbeklädnad. Den är mångsidig och kan användas hur som helst och fyllas med vad du vill. Hallen finns i ett stort antal varianter och med en rad olika tillbehör.

Läs mer…

obwiik presenning teknisk tekstil stallningsskydd

Presenning & specialkonfektion

Våra dukar, presenningar och tekniska textiler finns i många kvaliteter, tjocklekar, dimensioner och utföranden. Presenningar och teknisk textil kan användas till att täcka över, skydda eller klä olika stommar eller strukturer, och kan även levereras med tryck.

Läs mer…

o.b.wiik lagertält

Lagertält

Ett lagertält kan lösa många problem på en och samma gång. Kanske har er verksamhet behov av ett större lager för varor, arbetsredskap eller något helt annat?

Läs mer…

obwiik tälthall isolerad tälthall

Isolerade tälthallar

Med WiikHallen som utgångspunkt är en isolerad hall redo för ytterligare användningsområden. En isolerande duk utgör skillnaden och skyddar mot kylslagna omgivningar. Resultatet är en hall där både människor och gods kan hålla värmen.

Läs mer…