Maritim

I miljöer kopplade till sjöfart, näringar och hamnar, ställs det särskilda krav på skydd av utrustning. Saltvatten, väder, vind och säkerhetskrav är förhållanden som hallar och produkter från O.B.Wiik måste ta hänsyn till.

Kontakta oss

Havet som närmaste granne

En väderutsatt miljö med saltstänk är ingen match för en Wiikhall med PVC-duk och aluminiumkonstruktioner. Tullverket, hamnmyndigheter och kommersiella aktörer använder våra produkter i de mest utmanande miljöer.

Tack vare Wiikhallen kan varor eller last från fartyg förvaras tryggt i hamnmiljöer inför eventuell omlastning och distribution. Konfigurationer som avfuktning gör att torr- / bulkvaror kan lagras utan att ta skada.

Marina näringar

Marina näringar kopplade till fiskodlingar eller näringar som offshore och havsbruk, innebär unika krav och har ungefär samma behov som hamntrafik. En Wiikhall i omedelbar närhet till hav och hamnmiljöer har den fördelen att det går snabbt att sätta upp den, den är enkel att flytta och anpassa efter nya behov som t.ex. ändrade volymer eller generell tillväxt och nya lagerbehov.

Wiikhallen anpassas enkelt för transporter med ramper, körportar eller andra faciliteter som belysning, ventilation, uppvärmning m.m.

Produkter inom maritima näringar

obwiik tälthall

Tälthall

Vår tälthall är den välkända WiikHallen med aluminium- eller stålkonstruktioner och plastbeklädnad. Den är mångsidig och kan användas hur som helst och fyllas med vad du vill. Hallen finns i ett stort antal varianter och med en rad olika tillbehör.

Läs mer…

obwiik tälthall isolerad tälthall

Isolerade tälthallar

Med WiikHallen som utgångspunkt är en isolerad hall redo för ytterligare användningsområden. En isolerande duk utgör skillnaden och skyddar mot kylslagna omgivningar. Resultatet är en hall där både människor och gods kan hålla värmen.

Läs mer…

O.B.Wiik arbetstält Väderskydd

Väderskydd

Skall du arbeta med ett projekt under en längre period? Med underlag, material eller verktyg som behöver skydd? Skydda det med WiikHall väderskydd. Flexibla lösningar på höjden, bredden och längden.

Läs mer…

obwiik presenning teknisk tekstil specialkonfektion

Specialkonfektion

Speciella önskemål? Då kan vi sy upp produkter till dig. Teknisk textil lämpar sig väl som måttsydd konfektionsprodukt.

Läs mer…

obwiik presenning teknisk tekstil batupplaggning tackstallningar

Båtuppläggning och täckställningar

Ska du lägga upp din båt? Sannolikt vill du skydda din dyra investering. Våra täckställningar är av yppersta kvalitet.

Läs mer…

o.b.wiik lagertält

Lagertält

Ett lagertält kan lösa många problem på en och samma gång. Kanske har er verksamhet behov av ett större lager för varor, arbetsredskap eller något helt annat?

Läs mer…

obwiik presenning teknisk tekstil stallningsskydd

Presenning & specialkonfektion

Våra dukar, presenningar och tekniska textiler finns i många kvaliteter, tjocklekar, dimensioner och utföranden. Presenningar och teknisk textil kan användas till att täcka över, skydda eller klä olika stommar eller strukturer, och kan även levereras med tryck.

Läs mer…