Nyheter2019-08-22T17:23:41+02:00

Tälthall från O.B.Wiik

En tälthall kan lösa många problem på en och samma gång. Har er verksamhet behov av ett större lager för varor, arbetsredskap eller något helt annat?

Plasthall från O.B.Wiik säkrade framgång för Eimskip

Islands äldsta rederi, Eimskip, erbjuder transport- och logistiklösningar. Med 63 avdelningar i 20 länder transporterar Eimskip varor och hanterar mycket logistik för stora kunder. Från bland annat trälast-, maskin- och vindkraftsbranschen. Detta innebär en mängd varor och produkter som fordrar stor lageryta.

Plats för ljus och värme

Långt innan du lägger ett par torra, fina vedklabbar på brasan, kan det mycket väl hända att de har legat torrt och fint under ett tak från O.B. Wiik. Sveriges trävaruindustri använder sig av WiikHallar i olika form och storlek.

Plats för idrottsglädje

Det är få projekt som O.B. Wiik är inblandat i som är lika stora och prestigefyllda som Norway Cup. Och det är en tacksam uppgift. Därför gör vi det gärna gång på gång, år efter år.

Sport och fritid

Även om det får några enstaka Vålerenga-hockeyfans att fälla en tår, har det bestämts att Jordal Amfi ska ersättas av en ny anläggning med moderna faciliteter. Den ursprungliga ishallen byggdes nämligen inför OS i Oslo i 1952, och uppfyller inte dagens standard för användning.

Bulklager från O.B.Wiik

Det krävs enorma mängder salt för att hålla våra vägar körbara på vintern. Med hjälp av O.B. Wiik lagrar företaget Mesta 25 000 ton salt på Filipstadskajen i Norge!