Nyheter2019-08-22T17:23:41+02:00

Förbifart Stockholm

Arbetar du med längre sträckor måste arbetsplatsen ständigt flyttas. Med ett arbetstält från O.B.Wiik är det lätt att flytta tältet [...]

Vindparken i Piteå

Visste du att oisolerade tält också kan användas i många minusgrader? 🥶 Våra tält är så pass täta att de [...]

Solar arbetstält

Ibland behöver man hjälp snabbt ⏱️ Denna kund behövde plötsligt mer utrymme och det dröjde inte länge förrän våra skickliga [...]

Color Line teststation

Vi har satt upp två nya testtält för Covid-19 vid Color Lines hamnområde. Där kan både passagerare och yrkesförare testas [...]

Teststation på Jessheim

Ännu en teststation för Covid-19 har satts upp av O.B.Wiik. Stationen består av ett arbetstält på 8,5x6m. I vardera änden [...]

Väderskydd

På O.B.Wiik arbetar vi mer än gärna med olika lösningar. Om kunden vill tillverka vägg- och takelement under tak för [...]

Teststation

Vi har nu levererat ett tält kombinerat med bod som fungerar som en teststation av COVID-19. Den består av en [...]

Anne på Landet

Mitt i Frognerparken i Olso ligger restaurangen Anne på Landet. Där har O.B.Wiik nu levererat ett restaurangtält på 6x15 meter [...]

Flexibla butikstält

Numera finns det många butiker som använder sig av ´Klicka & Hämta´-lösningar. Då är det perfekt att använda ett tält [...]

Biovisor

Väderskydd som fabrikslösning i kampen mot Covid-19 Våra tält måste inte nödvändigtvis användas utomhus. Den här gången så hjälpte vi [...]

Bjornstaddalen

Avfallsanläggningen Bjornstaddalen utanför Skien i Norge har fått två nya O.B.Wiik-hallar på 8x37m och 25x60m, med fläktar, portar, gångdörrar och andra tillbehör.

Svalbard

Just nu deltar sju av våra anställda i en expediton där de ska korsa Svalbard på 9 dagar!

Høyblokka

Just nu pågår renovering av Høyblokka i Regjeringskvartalet i Olso bakom en specialgjord duk från O.B.Wiik. Det speciella med duken är att den har ett motiv av Høyblokka.

Esbjerg hamn

Hamnen i Esbjerg har fått en ny byggnad, nämligen ett arbetstält på 2000m² från O.B.Wiik.

Världens största tälthall från O.B.Wiik

Vi har i en tidigare pressmeddelande berättat om vårt projekt i Sverige där vi bygger en rekordstor tälthall. Helt enligt plan har hallen nu inrättats och kan användas av AstaZero för att testa automatiserade fordon. Det är ingen bagatell som vi har byggt utanför Borås.

Nu finns vi äntligen på Instagram!

Inte illa för en 109-åring 😊. Där lägger vi ut foton och filmer av våra projekt så att du kan se hur vi arbetar, vad vi erbjuder, och hur våra lösningar kan användas. Följ oss gärna och få en inblick i vår värld!

Håkon Nohr

O.B.Wiik är stolt över att sponsra en av landets största talanger inom motorsport och som ingår i norska landslaget i Enduro.

Fartfyllt samarbete med Buldre Racingteam

"En grupp vänner som gillar kombinationen av racerbilar och sociala sammankomster." Så beskriver Buldre Racingteam sig själv. Teamet består av flera profiler och talanger och de kan till och med pryda sig med en världsrekordtitel - världens högsta hastighet på is.

Tälthallar i extrema förhållanden på Grönland

Ibland finns det projekt som kräver extra av oss. Det här är ett av dem. Vi är nu i färdigställande av ett projekt som omfattar totalt 7 hallar som ska levereras till Munck AS, i samband med två stora flygplatsprojekt de arbetar med.

WiikHallar till Estland

O.B.Wiik har nyligen installerat två lagerhallar på 28x65 meter och en lagerhall 28x45 meter till en av våra kunder i Estland.

Tälthall från O.B.Wiik

En tälthall kan lösa många problem på en och samma gång. Har er verksamhet behov av ett större lager för varor, arbetsredskap eller något helt annat?

Plasthall från O.B.Wiik säkrade framgång för Eimskip

Islands äldsta rederi, Eimskip, erbjuder transport- och logistiklösningar. Med 63 avdelningar i 20 länder transporterar Eimskip varor och hanterar mycket logistik för stora kunder. Från bland annat trälast-, maskin- och vindkraftsbranschen. Detta innebär en mängd varor och produkter som fordrar stor lageryta.

Plats för ljus och värme

Långt innan du lägger ett par torra, fina vedklabbar på brasan, kan det mycket väl hända att de har legat torrt och fint under ett tak från O.B. Wiik. Sveriges trävaruindustri använder sig av WiikHallar i olika form och storlek.

Plats för idrottsglädje

Det är få projekt som O.B. Wiik är inblandat i som är lika stora och prestigefyllda som Norway Cup. Och det är en tacksam uppgift. Därför gör vi det gärna gång på gång, år efter år.

Sport och fritid

Även om det får några enstaka Vålerenga-hockeyfans att fälla en tår, har det bestämts att Jordal Amfi ska ersättas av en ny anläggning med moderna faciliteter. Den ursprungliga ishallen byggdes nämligen inför OS i Oslo i 1952, och uppfyller inte dagens standard för användning.

Bulklager från O.B.Wiik

Det krävs enorma mängder salt för att hålla våra vägar körbara på vintern. Med hjälp av O.B. Wiik lagrar företaget Mesta 25 000 ton salt på Filipstadskajen i Norge!