Det är ett komplicerat projekt, men O.B.Wiik är alltid intresserade av utmaningar. Det är också en av anledningarna till att vi valdes när simhallen i Slagelse skulle renoveras. Vi har satt upp en hall som är 40 meter bred och 85 meter lång och upp till 17 meter hög. Inuti är bassängen också väl täckt för att förhindra skador.

 

Huvudentreprenör och VD Georg Berg, berättar om flera fördelar med att använda en tälthall från O.B.Wiik. Den skyddar mot regn och vind så arbetet med simhallen kan därför fortsätta, opåverkat av vädret. Det ger goda förutsättningar och bra arbetsförhållanden.

Ljuset som monteras i taket, säkerställer en väl upplyst arbetsplats. Särskilt viktigt när vi går in i de mörkare månaderna. Förutom att skydda mot väder och vind finns det också ledigt utrymme i ena änden av hallen. Detta är mycket praktiskt eftersom det kan användas för kran- och lyftarbeten samt en förvaringsplats för byggmaterial som skyddas medan arbetet pågår.

 

Under hela projektet har det funnits ett bra och produktivt samarbete mellan Slagelse kommun, Georg Berg och O.B.Wik. Och vi är stolta och glada över att vara en del av att Slagelse får en ny simhall.