Varannat Är gÄr studentfestivalen UKA av stapeln i Trondheim. Det Àr den största kulturfestivalen och den Àldsta studentveckan i Norge, och bygger pÄ traditioner sedan lÄngt tillbaka. Huvudfokus Àr att skapa ett brett och engagerande kulturellt utbud för alla stadens invÄnare.

Ett stort arrangemang
Totalt finns det över 1800 fivilliga frÄn universitet och högskolor som ser till att UKA kan genomföras. Det Àr studenterna sjÀlva som driver hela organisationen och skapar detta fantastiska kulturella utbud. Under UKA finns det nÄgot som passar alla. Det Àr alltfrÄn bingo, vinprovning och debatter, till dragshow, konserter och inte minst revyer.

 

Konsertarenan frÄn O.B.Wiik
I Är har O.B.Wiik haft turen att fÄ leverera konserthallen, en gigant pÄ 40x80m, dÀr konserter framförs i alla genrer. Dessutom har massor av försÀljnings- och barbodar levererats som gör konsertupplevelsen komplett.
Tidigare har UKA haft ett tÀlt som stÄr pÄ pelare, men med O.B.Wiiks lösning har de nu en konsertarena som stÀnger ute omvÀrlden. SÄledes kan upp till 6000 ÄskÄdare se bl.a. Allan Walker och Veronica Maggio, eller bara njuta av oktoberfesten. Med hela 16 meter i takhöjd Àr den idealisk för en trevlig upplevelse i rymlig atmosfÀr.

 

 

 

Vi önskar alla en fantastisk kulturmÄnad!