O.B.Wiik har nyligen installerat två lagerhallar på 28×65 meter och en lagerhall 28×45 meter till en av våra kunder i Estland. De tre konstruktionerna med 8 meter sidoväggshöjd som täcker ca. 5000m2, används för lagring av olika artiklar packade i kundens staplingsbara pallar på 1×1, 20×2, 20 meter.

Vår tekniska avdelning och designteam har hjälpt till att skapa skisser för att visualisera hur man utnyttjar inredningsutrymmet på ett optimalt sätt. Detta gör det lättare för kunderna att förstå vad slutresultatet blir och se vilket praktiskt värde lösningen har.

Vi har levererat dessa hallar med dörrar, ventilationssystem och LED-belysningssystem både inne och ute. I det här fallet har vi kommit överens om ett femårsavtal med möjlighet att förlänga avtalet.

Är du i behov av en tälthall för lagring? Vi kan hjälpa dig, oavsett om du vill äga eller hyra. Vår WiikHall är mycket flexibel och kan enkelt flyttas eller byggas vidare om behovet av lagring ökar. De har många användningsområden och kan anpassas efter dina behov. Kontakta oss så hittar vi en lösning som passar dig.