Padelhall

Padel är en sport som länge har varit populär i Sydamerika och Spanien. Sporten, som är en blandning av tennis och squash, är nu en av de snabbast växande i världen. Det har redan kommit in i Norden och många nya banor fortsätter att dyka upp.

Kontakta oss

Håll spelet igång oavsett årstid

Om du vill ha en padelbana i den nordiska delen av världen behöver du naturligtvis skydd från väder och vind. Med en padelhall från O.B.Wiik kan du tryggt smasha dig igenom både vinter och sommar under behagliga förhållanden. Padelhallen kan isoleras så att temperaturen hålls på en jämn och stabil nivå året runt. Tillsammans med värme, kyla och ventilation i form av FTX, säkerställer det ett behagligt inomhusklimat. Vi har en bra isolerad duk som också hjälper till med akustikdämpningen. En annan stor fördel är att vi levererar den höjd du önskar så 8m fritt är inga problem.

En komplett lösning till ett lägre pris

En padelhall från O.B.Wiik är en ekonomisk och flexibel lösning. Här får du ett bra och billigare alternativ till en permanent byggnad. Dessutom kan en sådan hall enkelt utökas, reduceras eller flyttas vid behov. Detta gör det mycket bekvämt för både klubbar och företag som måste ta hänsyn till förändrade behov och ekonomisk kapacitet.

Skräddarsydd efter dina behov

Om du har andra speciella behov, sträcker vi oss långt för att lösa det du vill ha. Förutom banor kan vi ordna vad du vill med portar, belysning, kylning, uppvärmning, läktare, omklädningsrum och givetvis markarbete. Allt kan läggas till och levereras i ett totalpaket. Vi har god erfarenhet av att inrätta hallar för padelbanor och vet vilken hänsyn som behöver tas. Det ger dig bästa möjliga resultat.

Kontakta oss för en flexibel lösning som passar dina behov.

Relevanta produkter

obwiik tälthall isolerad tälthall

Isolerade tälthallar

Med WiikHallen som utgångspunkt är en isolerad hall redo för ytterligare användningsområden. En isolerande duk utgör skillnaden och skyddar mot kylslagna omgivningar. Resultatet är en hall där både människor och gods kan hålla värmen.

Läs mer…

O.B.Wiik arbetstält Väderskydd

Väderskydd

Skall du arbeta med ett projekt under en längre period? Med underlag, material eller verktyg som behöver skydd? Skydda det med WiikHall väderskydd. Flexibla lösningar på höjden, bredden och längden.

Läs mer…

o.b.wiik lagertält

Lagertält

Ett lagertält kan lösa många problem på en och samma gång. Kanske har er verksamhet behov av ett större lager för varor, arbetsredskap eller något helt annat?

Läs mer…

obwiik presenning teknisk tekstil stallningsskydd

Presenning & specialkonfektion

Våra dukar, presenningar och tekniska textiler finns i många kvaliteter, tjocklekar, dimensioner och utföranden. Presenningar och teknisk textil kan användas till att täcka över, skydda eller klä olika stommar eller strukturer, och kan även levereras med tryck.

Läs mer…

obwiik arbetstält Väderskydd

Arbetstält

Ett arbetstält representerar säkerhet för den anställde. Om du vill uppfylla HMS-krav och skapa komfort, är detta lösningen du behöver. Ett enkelt sätt att skydda människor och dyr utrustning.

Läs mer…

obwiik Hantverkstält

Hantverkstält

Behöver du en snabb, mobil lösning för skydd som du kan sätta upp själv? Utomhusarbete som t.ex. sågning blir enklare med våra hantverkstält. Dessutom skyddar de material och verktyg mot väder och vind.

Läs mer…

obwiik tälthall

Tälthall

Vår tälthall är den välkända WiikHallen med aluminium- eller stålkonstruktioner och plastbeklädnad. Den är mångsidig och kan användas hur som helst och fyllas med vad du vill. Hallen finns i ett stort antal varianter och med en rad olika tillbehör.

Läs mer…